Bazalia meets Calabria - Menu

 

Antipasti Viva Italia’ *

Lekkere, gezonde en echt Italiaanse proevertjes om hartig mee te starten.


Carpaccio pesce spada | limone | capperi | condimento pizzaiola

Carpaccio zwaardvis | limoen | kappertjes | vinaigrette alla pizzaiola

of

Viva il pomodoro! | diverse preparazioni Calabrese del pomodoro

Leve de tomaat! | vier Calabrese bereidingen van tomaat


Spaghetti alla ‘Nduja | cipolla rossa di Tropea | pomodoro | Parmigiano | peperoncino rosso candito

Spaghetti alla ‘Nduja (een pittig en kruidige smeerbare worst uit Calabrese) | rode ui uit Tropea | tomaat | parmezaanse kaas | gekonfijte rode paprika

of

Focaccia toast | crema di finferli | funghi di bosco arrostiti | prezzemolo | limone

Focaccia toast | créme eidooierzwam | gebakken boschampignons | peterselie | citroen


Torta al cedrata e albicocca | crema al bergamotto | sorbetto all’albicocca

Cedraat & abrikozentaart | créme bergamot | sorbet abrikoos

 

Prijs Menu €39 – Menu* €48,5

Gepaste Italiaanse wijnen €19

Supplement bij wijziging voorgerecht 10€
Supplement bij wijziging hoofdgerecht 15€
Supplement bij wijziging dessert 7€

 

Suggestioni:

Antipasti ‘Viva l’Italia’ * prima del menu €9,5 p.p.

Zuiderse, gezonde proevertjes uit Italië om van te ‘snoepen’ tijdens het aperitief alvorens het menu te starten (min. per 2 pers. te bestellen)

Degustazione di formaggi Italiani €15 p.p.

Italiaanse kazen & bijhorende garnituren (5 soorten) (supplement kaas i.p.v. dessert: €8)

 

Buon appetito