Menu Bazalia meets Campania

Antipasti*
Proef het Italiaanse vakantiegevoel:
zuiderse hapjes om hartig mee te starten*


Burratina | insalata fagiolini verdi | pomodoro ciliegino |
scalogno | bottarga muggine | olio basilico
Burratina | salade groene boontjes | gemarineerde kerstomaat |
sjalot | bottarga van harder | basilicumolie
of
Minestra di primavera | mini ravioli al basilico | parmigiano 
Italiaanse groentenbouillon | mini ravioli met basilicum | parmezaan


Merluzzo al forno | pasta ditalini | cozze | vongole veraci |
ceci neri | sugo frutti di mare
In de oven geroosterde kabeljauw | ditalini pasta (vingerhoedbuisjes) |
venusschelpen | mosseltjes | zwarte kikkererwt | zeevruchtensaus
of
Gnocchi di patate alla Norma | barilotto affumicato | olive
Aardappelgnocchi’s alla norma | gerookte barillotto-kaas | olijf


Semifreddo al torroncino | nocciola | mirtilli |
coulis di frutti di bosco
Nougat glacé | hazelnoot | blauwe bes | coulis rode vruchten

 

Menu* €60menu €48
Gepaste Italiaanse wijnen bij menu (vg & hg) €26
Bij wijziging van gerechten wordt er een supplement aangerekend.