Menu Bazalia meets Puglia

Antipasti*
Proef het Italiaanse vakantiegevoel:
zuiderse hapjes om hartig mee te starten*

 

Orecchiette frutti di mare | sugo di caciocavallo grotte
Pugliaanse oortjespasta | schaal- & schelpdieren |
jus caciocavallo grotte (typische koemelkkaas gerijpt in grotten)
of
Involtini di melanzane | pomodoro | scalogni | basilico | barilotto
Gevuld auberginerolletje | tomaat | sjalot | basilicum | barilotto

Pollo alla Pugliese | peperoni | finocchio selvatico |
cipolla dolce | origano | patate al forno
In de oven geroosterde hoevekip | paprika | wilde venkel |
zoete ui | oregano | gebakken aardappelen
of
Risotto Arborio | sedano rapa fritto | funghi sott’aceto |
tartufo autunnale affettato
Risotto Arborio | gebakken knolselder |
ingelegde boschampignons | geschaafde herfsttruffel

 

Parfait ghiacciato di ciliegie | mandorla |
ciliegie e amarene flambate con grappa
Ijsgekoelde parfait van kersen | amandel |
in grappa geflambeerde kersen en amarena’s


Menu* €62 – menu €49
Gepaste Italiaanse wijnen bij menu (vg & hg) €26
Bij wijziging van gerechten wordt er een supplement aangerekend.
Zaterdagavond wordt het menu enkel mét antipasti geserveerd.