Menu Bazalia meets Campania

Antipasti*
Proef het Italiaanse vakantiegevoel:
zuiderse hapjes om hartig mee te starten*

Asparagi bianchi | mini ravioli | pesto genovese | erbe verdi |
piselli | prosciutto arrosto al rosmarino
Witte asperge | mini ravioli | pesto genovese | groene kruiden |
doperwt | geroosterde beenham met rozemarijn
of
Tartare di pomodoro Roma | basilico | cipollotto |
stracciatella di burrata | dressing alla rucola
Tartaar Roma tomaat | basilicum | lente ui |
stracciatella di burrata | vinaigrette raketsla

Merluzzo al forno | pasta ditalini | cozze | vongole veraci |
ceci neri | sugo frutti di mare
In de oven geroosterde kabeljauw | ditalini pasta (vingerhoedbuisjes) |
venusschelpen | mosseltjes | zwarte kikkererwt | zeevruchtensaus
of
Gnocchi di patate alla Norma | barilotto affumicato | olive
Aardappelgnocchi’s alla norma | gerookte barillotto-kaas | olijf

Semifreddo al torroncino | nocciola | mirtilli |
coulis di frutti di bosco
Nougat glacé | hazelnoot | blauwe bes | coulis rode vruchten

Menu* €60menu €48
Gepaste Italiaanse wijnen bij menu (vg & hg) €26
Bij wijziging van gerechten wordt er een supplement aangerekend.