Menu Bazalia meets Sardinië

Antipasti *
Proef het Italiaanse vakantiegevoel:
zuiderse hapjes om hartig mee te starten*

Tacchino tonnato | frutto del cappero |
crema piselli | fiori di pisello
Fijngesneden kalkoenfilet | tonijnemulsie |
kapperbes | crème doperwten | erwtenbloem
of
Fregola sarda | datterini | aglio nero |
stracciatella | rucola
Sardijnse licht geroosterde parelpasta | tomaat |
zwarte look | stracciatella | raketsla

Filetto di orata in padella | finocchio | pastrami |
pistacchio | salsa ai carciofi
Gebakken goud brasem | venkel | pastrami |
pistachenoot | artisjokjus
of
Ravioli | asparagi | ricotta | olio al dragoncello
Ravioli met asperges | ricotta | dragonolie

Semifreddo | pesca | vaniglia | melissa al limone |
tuile alle mandorle

Semifreddo | perzik | vanille | citroenmelisse |
amandel tuile
 

Menu* €62 – menu €49
Gepaste Italiaanse wijnen bij menu (vg & hg) €28
Bij wijziging van gerechten wordt er een supplement aangerekend.
Zaterdagavond wordt het menu enkel mét antipasti geserveerd.

Antipasti Viva Italia* prima del menu €13 p.p.
Zuiderse, gezonde proevertjes uit Italië om van te ‘snoepen’ tijdens
het aperitief alvorens het menu te starten (min. per 2 pers. te bestellen)