Menu Bazalia meets Campania

Antipasti*
Proef het Italiaans vakantiegevoel:
zuiderse hapjes om hartig mee te starten*

 

Tartare di vitello | cipolle rosse in agrodolce |
rucola | salsa al tonno
Tartaar kalf | zoet zuur van rode ui | raketsla |tonijnsaus
of
Ravioli | ricotta | spinaci | zucca butternut | prezzemolo
Ravioli | ricotta | spinazie | butternutpompoen | peterselie

 

Scaloppina merluzzo Skrei | funghi prataioli bruni |
patate in umido | salsa con vongole e cozze
Gepaneerde Skrei kabeljauw | kastanjechampignons |
aardappel in bouillon gekookt | jus met mosseltjes & kokkels
of
Risotto Arborio  | sedano rapa | Parmigiano | 
tartufo invernale
Arborio risotto | knolselder | Parmezaan | wintertruffel


Sorbetto di limone d’Amalfi | mascarpone |
nocciole | salsa al basilico

Sorbet van Amalfi citroen
| mascarpone | hazelnoot |
saus basilicum

Menu* €59menu €48
Gepaste Italiaanse wijnen bij menu (vg & hg) €26
Bij wijziging van gerechten wordt er een supplement aangerekend.