Menu Bazalia meets Campania

Antipasti*
Proef het Italiaanse vakantiegevoel:
zuiderse hapjes om hartig mee te starten*

Burratina | insalata fagiolini verdi |
scalogno |
pomodoro ciliegino | bottarga muggine | olio basilico
Burratina | salade groene boontjes | bottarga van harder |
gemarineerde kerstomaat | sjalot | basilicumolie
of
Minestra di primavera | mini ravioli al basilico | parmigiano 
Italiaanse groentenbouillon | mini ravioli basilicum | parmezaan


Pasta nera | seppia in padella | cipolla | pomodorini |
erba cipollina | crumble di pane | limone sott’aceto
Zwarte pasta | gebakken inktvis | gakarameliseerde ui |
mini-tomaat | bieslook | broodcrumble | ingelegde citroen
of
Gnocchi di patate alla Norma | barilotto affumicato |
basilico
Aardappelgnocchi’s alla norma | gerookte barillotto-kaas |
basilicum


Bignè alla crema di ricotta | magnolia |
gelato all’amarena
Bignet met ricottacrème | magnoliabloem |
ijs van Amarena kers

Menu* €60menu €48
Gepaste Italiaanse wijnen bij menu (vg & hg) €26
Bij wijziging van gerechten wordt er een supplement aangerekend.