Zilveren medaille Belgisch kampioenschap!

Woensdag 21 Februari 2018

Niet te geloven: zie onze Gelato chefs!
Zilveren beker op het officiële Belgisch kampioenschap ijs bereiden, Gelato Festival!!! PROFICIAT!
En nu mogen ze naar het Europees kampioenschap…
Dat beloofd super lekker ijs in Gelateria Bazalia! — bij Carpigiani Ambachtelijk Benelux.

We zijn trots op ons Gelato-team Roberto Guastamacchia & Sylvester Schatteman!
Wat een lekkere overwinning!

Podium plaats – ZILVER -voor
Aardbeienijs met balsamico en dragon – gemaakt met soja-yoghurt dus 100% plantaardig!!!!
BUONISSIMO

Yes, they did it!
Podium plaats NR 2 met de gelato van Pop up Gelateria Bazalia.
Kom zeker proeven in onze pop-up Gelateria bij mooi weer op het terras van Bazalia

Nog maar een pop-up in de mooie maanden op het terras van Trattoria Bazalia…
maar met een mooie toekomst!!!
De 2* beste Gelato-maker van België!